Κέντρο μελέτης Δημοτικού

Κέντρο μελέτης για μαθητές δημοτικού

Κέντρο μελέτης για μαθητές δημοτικού

Τέρμα η γκρίνια!!!

Καθημερινή έξυπνη μελέτη για μαθητές δημοτικού προσφέρει το φροντιστήριο μας, μια πρωτοποριακή μέθοδο που έρχεται να διευκολύνει γονείς και μαθητές! Στο πλαίσιο της καθημερινής προετοιμασίας για το σχολείο μαθαίνουμε ταυτόχρονα στο παιδί ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ έξυπνα. Παράλληλα, δίνουμε μεγάλη έμφαση στα μαθηματικά  και τη γλώσσα με στόχο, αφενός να καλύψουμε τυχόν κενά από το σχολείο και αφετέρου να εμπλουτίσουμε τις λογικο-μαθηματικές  γνώσεις και να ασκήσουμε  τις γλωσσικές και εκφραστικές  ικανότητες του παιδιού.

Πώς μαθαίνουμε έξυπνα;

Οι μαθητές εξοικειώνονται στις  τεχνικές έξυπνης μελέτης και στην οργάνωση,χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία , το student coaching και mentoring, που παρέχουμε  κατ’ αποκλειστικότητα πανελλαδικά! Με λίγα λόγια το student coaching και mentoring είναι μία καινοτόμος μέθοδος οργάνωσης της μελέτης και της μνήμης βασισμένη σε πρωτοποριακές στρατηγικές που βοηθούν τον μαθητή να μαθαίνει εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.

Τέρμα, λοιπόν, η γκρίνια!!!

Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι του mentoring είναι η ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη. Γνωρίζουμε ότι η ενδυνάμωση του μαθητή παίζει καθοριστικό ρόλο στη σχολική του πρόοδο και εξέλιξη. Κύρια μέριμνά μας, λοιπόν, είναι η ενθάρρυνση κάθε μαθητή ώστε να γίνεται κάθε μέρα καλύτερος-η. Για εμάς δεν υπάρχουν αδύναμοι μαθητές, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε μαθητής μπορεί να πετύχει υψηλές επιδόσεις σε όλα τα μαθήματα, αρκεί να βρει τον κατάλληλο καθηγητή για να τον εμπνεύσει! Δουλεύουμε με τους μαθητές μας το πλάνο δομημένης μελέτης τους, καθώς και δεξιότητες ζωής όπως είναι: Διαχείριση χρόνου και άγχους, συγκέντρωση και εστίαση, αύξηση της παραγωγικότητας με εκμάθηση τεχνικών έξυπνης μελέτης.

Μοιραστείτε αυτή την σελίδα :