Κέντρο πιστοποίησης πληρ/κής

Κέντρο πιστοποίησης πληρ/κής

INTERMIDIATE A  (WORD – EXCEL – INTERNET) απαραίτητες ενότητες για μοριοδότηση στον ΑΣΕΠ

 Αύξησε τις γνώσεις και τα προσόντα σου και δες το μέλλον με αισιοδοξία!

Το επίπεδο πιστοποιεί τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα ικανοποιητικού χειρισμού των εφαρμογών γραφείου σε ένα σύγχρονο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Μέθοδος εκπαίδευσης: Με φυσική παρουσία ή εξ αποστάσεως ασύγχρονη
 • Πιστοποιητικό: αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ
 • Εξετάσεις: κάθε 15 μέρες
 • Έκδοση πιστοποιητικού: Άμεσα
Ύλη / Ενότητες

Το Intermediate περιλαμβάνει τις ακόλουθες ενότητες:

 1. Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
 2. Επεξεργασία Κειμένου
 3. Υπολογιστικά Φύλλα
 4. Υπηρεσίες Διαδικτύου
 5. Βάσεις Δεδομένων
 6. Παρουσιάσεις
Ποιους ενδιαφέρει
 • Άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν αποδεικνύουν τις γνώσεις τους στη χρήση του Microsoft Office, του διαδικτύου και του λειτουργικού συστήματος Windows.
 • Ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να θέσουν συγκεκριμένα standards στα στελέχη τους για το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν.
 • Άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία θέση στο Δημόσιο Τομέα, καθώς για την απόδειξη της γνώσης χρήσης Η/Υ απαιτείται πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Στο φροντιστήριο μας ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει αναγνωρισμένο από ιδιωτικούς φορείς και δημόσιο (ΕΟΠΠΕΠ) γρήγορα, ευχάριστα, οικονομικά και κυρίως αποδοτικά.

Όσον αφορά τους ενήλικες σπουδαστές τα τμήματα προετοιμασίας για πιστοποιήσεις αναγνωρισμένες από τον ΕΟΠΠΕΠ είναι ταχύρρυθμα. Σε συνδυασμό με τις γνώσεις που μπορεί να έχει ο σπουδαστής κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί σε χρονικό διάστημα 2 εβδομάδων έως 3 μηνών.

 

Ταχύρρυθμα

Computing Plus – Άριστη γνώση των εφαρμογών του Office, απαραίτητη για κάθε επαγγελματία και ιδιώτη. (Windows, Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook, Internet)

Computing Start – Πλήρης εκμάθηση των πιο διαδεδομένων εφαρμογών του Office και επαγγελματική χρήση του λειτουργικού περιβάλλοντος και του Διαδικτύου. (Windows, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Internet)

Computing Expert – Πρόγραμμα εκμάθησης ανώτατου επιπέδου σε επεξεργασία κειμένου και υπολογιστικά φύλλα(Word Advanced, Excel Advanced,)

Θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια και διάβασμα στο σπίτι για να μάθω τις εφαρμογές που διδάσκομαι;

Ο πρωτοποριακός τρόπος διδασκαλίας μας διασφαλίζει την πλήρη αφομοίωση της ύλης δεδομένου ότι οι συνεχείς ασκήσεις και επαναλήψεις είναι εντεταγμένες στο πλάνο ύλης. Η εμπέδωση της ύλης γίνεται μέσα από ειδικές ασκήσεις προσομοίωσης που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και ειδικών ωρών πρακτικής εξάσκησης.

Πληροφορική για παιδιά

Win – Ειδικά σχεδιασμένη παιδαγωγική εκπαιδευτική υλη όπου τα παιδιά μαθαίνουν το λειτουργικό περιβάλλον (Windows) και την εσωτερική δομή του (Hardware) καθώς και όλη τη διαδικασία εγκατάστασης προγραμμάτων (Software)

Wel – Εξειδικευμένη ύλη που συμβαδίζει με το γνωστικό ηλικιακό επίπεδο του σπουδαστή, μας επιτρέπει να διδαχθεί πλήρως την επεξεργασία κειμένου (Word) και τα υπολογιστικά φύλλα (Excel)

Pass – Ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών που αφορά τη χρήση του Internet, την ασφαλή περιήγηση, τις υπηρεσίες διαδικτύου καθώς και το πρόγραμμα διαχείρισης e-mail (Outlook)

Base – PP – Εκπαιδευτική ύλη προσαρμοσμένη στην παιδική ηλικία, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αφομοιώσουν πλήρως τη διδασκόμενη ύλη και να γνωρίσουν τις δυνατότητες των βάσεων δεδομένων και των παρουσιάσεων

Για τους μικρούς μαθητές μας η απόκτηση του πτυχίου τους πραγματοποιείται μετά το τέλος της ακαδημαϊκής περιόδου όπου λαμβάνουν μέρος στις αντίστοιχες εξετάσεις του επίπεδου τους.

Μοιραστείτε αυτή την σελίδα :